funfacts om meg

Har tenkt på et sånt innlegg lengee! Men nå prøver jeg meg på det =)

 

Forventer kun det beste av meg selv. Helst innenfor karakterer og skole.

Jeg kan være utrolig sjenert. Sånn i forhold til å møte nye folk, eller treffe gamle bekjenter du ikke har snakket med på en stund. Med andre ord; kleint.

Liker ikke å grine foran folk. Men noen ganger må jeg. Blant annet når jeg får latterkrampe!

Jeg har verdens kleineste latterkramper. Jeg har tre forskjellige nivåer av latterkrampe: selve latterkrampen, prøve og få luft (strever), og tiden etterpå der jeg kan le av alt! Jeg kan se på en person og plutselig bryte ut i latter.

Drømmer om å bli journalist. Jaja, er ikke så flinkt til å skrive om mitt egent liv. Men artikler om et spesifkt emner! Jeg elsker å skrive! Skal søke på media og kommunikasjon. Begynner i tiende til høsten nå, så blir å søke om mindre enn et år! Det er helst media jeg har lyst å jobbe i; journalist, mediedesign, tv produsent. 

TIP (teknisk industiell produksjon) blir på andrevalget, og elektro blir på tredje. Jaaa, jeg kunne tenkt meg å gå TIP'en =) Kan tenke meg og bli oljeingenør og jobbe på oljeplattform. Og sånn i forhold til elektro, blir det nok IKT-ekspert. wow, skikkelig guttelinjer jeg tenkt meg ut på andre og tredjevalget, men jaja!

Spilte fotball i 3-4 år. Den siste kampen jeg spilte var på våren 2011. Den kampen endret hele livet mitt! Hvordan kunne jeg vite at jeg skulle bli slått hardt i magen for å så miste pusten, for å så bli påført en fotballskade?!

Har to tantunger, som jeg forguder! Noah Elìan ble født 31. Mars 2011, og Linnea ble født 4. Juni 2011. Faktisk når vi skulle dra for å se henne for første gang, hadde jeg hatt vondt i magen hele dagen. Etter mye kosing og snakking, fikk jeg et smerteanfall og måtte løpe på do. Som sagt; hater å grine foran folk. Heldigvis var vi allerede på sykehuset, så jeg ble lagt inn. Jippi, lengre besøkstid enn forventet =) Det var da de fant ut at jeg hadde gallestein (ligger i familien) og forsørret milt! Fjernet galleblæren 31. August 2011!

Gikk på sang i 4 år (eller mer?). Og jeg kunne ikke å synge. Jeg bare benektet hele greia.

Har to favorittserier: how i met your mother og ncis:los angelses.

Har hatt gode resultater dette semesteret. Siden skoleåret 2013 startet, har jeg hatt bare 6'ere og en 5'er, på prøver altså.

Er avhengig av hjerter og smileys! Føler at enhver samtale jeg har på mobil, facebook, chat blir så mye bedre med et søtt hjerte eller mange smileys =)  

  

Kjenner du deg igjen i noe ovenfor?

kommentarer

frkhelleviola

03.04.2013 kl.18:02

Jeg også er sjenert! Hater det :-(

ABOUT

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er en 17 år gammel jente fra en liten bygd kalt Vallersund. Jeg skal flytte til Trondheim i løpet av høsten 2014 i forbindelse med videre utdanning. Jeg elsker webdesign, og denne bloggen blir for det meste å handle om det og litt om min hverdag ♥

  • Kontakt: idajohanneb@hotmail.com
  • hits