omg, her again?

Hallo!

 

Ja, det er meg, igjen... Jeg vet at jeg har vært utrolig treig til å få noe som helst gjort med bloggen. Men jeg har faktisk sett rundt lengee etter nytt design, men de jeg har funnet er design som jeg har hatt før, eller som alle andre har eller den mest kjente grunnen, de var ikke helt meg! Det var ikke dette designet i utgangspunktet heller, men jeg satt i flere timer, og forandret koder og sånt. Til slutt endte det opp å se ut nøyaktig som jeg hadde sett for meg. Er veldig fornøyd nå.

Har actually vært opptatt i det siste (tro det eller ei). Ordnet klart til konfirmasjonen min, gjort lekser, vært syk, hva mer? Joo, jeg var på Justin Bieber konserten! ♥ Jeg hadde ikke en anelse selv at jeg skulle på konserten. Søstrene mine hadde kjøpt billetten fra en svensk fyr på finn i begynnelsen av April. Billetten kom fram dagen før konserten,  og jeg hadde ingen anelse. Søstrene mine hadde laget en liten "skattejakt til meg" der jeg skulle finne konvolutter med hint til neste. Til slutt fant jeg en gave. Jeg åpnet den, og inn i den lå det en JB dvd, var fornøyd med bare det jeg! Men så sa Marte at det var en plakat på innsiden. Jeg åpnet da coveret til dvd'en. Inn i ligger det en billett til en konsert som var i dagen etter! Jeg ble helt målløs og overlykkelig. Jeg og den ene søsteren min (som ikke akkuratt er en så stor fan av Justin) kjørte ned til Oslo. Og jeg fikk tidenes opplevelse noen sinne!


Dette var da dvd'en jeg fikk.Måtte sitte meg ned før konserten, altså når vi var i telenor arena. Vi fikk ikke til å sette oss ned ute, siden vi sto på den mest uheldige plassen i køen, rett ved en stor dam! Så når vi kom inn satt jeg meg ned med en gang, og dette ↑  var utsikten.
Konserten var helt magisk! Han er utrolig dyktig og virker veldig takknemmelig =)

 

Noen flere som var på JB konserten? // I såfall, hvilken dag? 

kommentarer

ABOUT

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er en 17 år gammel jente fra en liten bygd kalt Vallersund. Jeg skal flytte til Trondheim i løpet av høsten 2014 i forbindelse med videre utdanning. Jeg elsker webdesign, og denne bloggen blir for det meste å handle om det og litt om min hverdag ♥

  • Kontakt: idajohanneb@hotmail.com
  • hits