I et øyeblikk mistet jeg kontrollen!

Hei igjen, dere!

 

I det siste er det mye som har foregått i den rosa boblen min. Jeg mistet kontrollen. plutselig skjedde alt på en gang, og jeg kunne ikke forskinke tiden lengre. Jeg har hatt mange travle dager som 17.Mai (det sier seg selv), konfirmasjonen min som var den 19., og den 20. da jeg fikk akutte magesmerter og ble sendt til legevakten sent på kvelden, som sendte meg videre til st. olavs. Jeg var dødsredd, og de fleste rundt meg trodde det var blindtarmsbetennelse. Etter noen dager på sykehuset fikk vi vite at det ikke var det. I følge legene 'skal' man absolutt ha forhøyet crp og infeksjonsprøver, dette hadde jeg ikke og jeg ble sendt hjem på onsdag ettermiddag. Da ble jeg feildiagnosert med magebetennelse.

Senere den kvelden når jeg dusjet, ble jeg småkvalm og fikk tilbake smertene. Kvalmen ble værre etter hvert. Så jeg hoppet ut av dusjen, og kjente at det kom på vei opp og spydde i nærmeste vask! Etter det var jeget fremdeles kvalm. Så jeg skaffet meg en bøtte. Kan vel si at det ikke var så mye vann i den bøtta, men den var halvfull etter at jeg hadde vært der! Mamma ringte på legevakta igjen, som fortalte at vi burde dra dit. Dette var virkelige onde smerter og de kom med jevne mellomrom, men smerten holdt på så mye lengre nå. På mandagen trodde jeg at jeg visste hva en tier på den smerteskalaen var, men tydligvis tok jeg feil siden det var mye værre på onsdagskvelden. På legevakten tok jeg nye blodprøver, som viste at infeksjonsprøvene og crp'en hadde stiget. Så jeg ble sendt inn til st. olavs igjen, men takk og lov for at legen ga meg paragin forte (en veldig sterk smertestillende). Vi ble sendt inn med taxi. Jeg hadde det ubehagelig hele veien. I sånn ca. 20 min hadde jeg fremdeles sterke smerter, men når smertestillende begynte å virke, ble jeg kvalm igjen. Heldigvis hadde vi med poser. Enten så spydde jeg eller så kunne jeg ikke sove pga at jeg trodde at jeg trodde jeg skulle spy. Det var helt forferdelig! Vi var fram til st. olavs i 2-tiden på natten. Jeg fikk endelig sove i 4-tiden, og var overlykkelig over det. På morgene ble jeg vekt i 7-tiden (wtf?). Så møtte vi en kirurg som skulle se litt på magen min og formen. De mente at det var blærebetennelse, noe som jeg aldri ville gjettet på. Mamma begynte tilslutt å krangle med om å få ta ct. Så tilslutt sa de ja til det. Etter en stund kom de tilbake for å sette venfelon i hånden min. De stakk på venstre siden jeg hadde fått bedøvelseskrem på den. De ville helst ikke stikke på høyre siden jeg hadde tatt mange blodprøver i den og den var blå! De stakk feil på venstre og bestemte seg for å stikke i høyre allikavel, det gikk relativt fint bortsett fra at jeg hadde ikke noe bedøvelseskrem på den. Blodprøver går fint, men nåler som liksom skal stå der i en stund takler jeg ikke. Men jeg klarte det =) Etter det og mye drikking av kontrastvæske, ble jeg trillet til ct. Og siden verdens beste klasse var på klassetur, som jeg også skulle være med på, kom to av de på besøk. Og de er så herlige at de hadde skaffet meg et gavekort på 500kr, rosa øreplugger og et magasin ♥ Så måtte de dra, og så var det bare meg og mamma igjen. Etter en stund fikk vi vite var det var som feilte meg, og det var nyrebekkenbetennelse! Den rette diagnosen. Jeg fikk respept på medesin som skulle virke. Jeg skulle ta en tabelett tre ganger daglig i en uke.

Nå er jeg ferdig med medisinen, og har det mye bedre!

 Bilde fra instagram. Følg meg gjerne der: idajohanneb

 

Har du hatt det hektisk i det siste?

kommentarer

ABOUT

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er en 17 år gammel jente fra en liten bygd kalt Vallersund. Jeg skal flytte til Trondheim i løpet av høsten 2014 i forbindelse med videre utdanning. Jeg elsker webdesign, og denne bloggen blir for det meste å handle om det og litt om min hverdag ♥

  • Kontakt: idajohanneb@hotmail.com
  • hits