Nytt gratis design: simple with navy blue details

TO DESIGN PÅ EN DAG! Det ekke ille =) Dette designet har temafargen marineblå. Det er ikke så mye blått, men overskrift og tekst i sidebaren er mørk marineblått. 

 

(trykk på bildet for å se designet i full størrelse)

Som du ser, er det ikke mye blått. Men noen blåe detaljer kan man skjimte ;) Det ble også meny over headeren denne gangen. 

Header: bredde 1004px, høyde 470px - 1004 x 470px;

Innlegg: 800px;

Sidebar-bilde/profilbide: 145px;

Sidebar-tekst: Både beskrivelsestekst og navn.

Meny: Alle nødvendige linker er ordnet, men skulle du ønske noen ekstra add'er, så kontakt meg. Kodene er på en måte universale. Altså de funker til alle uansett hva.

 

STILSETT

MALER - FORSIDE

MALER - INNLEGG

MALER - KATEGORI

MALER - ARKIV

 

© Copyright-design. Ikke fjern linkene tilbake til meg! Du kan ikke bruke designet til ditt eget gratis design. As simple as that.

Kommenter gjerne hvis du har lyst til å bruke det =) 

4 kommentarer

Maop - kommenterer tilbake

08.07.2013 kl.22:38

Kjempefint design!

scarlets

10.07.2013 kl.14:15

Utrolig fint design - er det lett å bytte header? :)

Ida Johanne

11.07.2013 kl.15:14

scarlets: Det er lett å bytte header om du bruker rette programmer å laste headeren i =) Min favoritt er kanskje tinypic.com siden det er raskt, enkelt og gratis.

Kan godt forklare for deg hvordan det fungerer: Når du kommer på siden trykker du på velg fil, så velger du headeren din i rett størrelse. Og så trykker du på upload now. Da kommer en sikkerhetssjekks-rute, bare gjør det som står i ruten så du kommer deg videre. Og så er du på den siste siden med masse linker. Du skal ha den linken som står under direct link for layouts! Den koden skal da inn i stilsettet. Let etter denne koden i stilsettet;
#header {
background-color: #ffffff;
background-image: url('http://i44.tinypic.com/30xinh2.jpg');
Bytt ut linken som står der med din egen. Men KUN linken skal bort, INGEN tegn. Hvis de blir borte, kommer ikke headeren fram!

Håper det var en grei forklaring =)

Ida Christine Ingdal

28.06.2014 kl.14:15

Hvordan endrer jeg profilbilde og beskrivelsen? :)

ABOUT

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er en 17 år gammel jente fra en liten bygd kalt Vallersund. Jeg skal flytte til Trondheim i løpet av høsten 2014 i forbindelse med videre utdanning. Jeg elsker webdesign, og denne bloggen blir for det meste å handle om det og litt om min hverdag ♥

  • Kontakt: idajohanneb@hotmail.com
  • hits