Nytt gratis design: simplicity

Hallo! =)

 

Ville først si at jeg fikk en kommentar tidligere, der vedkommede spurte om hvorfor jeg ikke har et eget design. Haha, jeg skjønner at det er forvirrende, men designet jeg lagert til meg selv er litt mer avansert enn de gratis designene jeg lager. Meeen det er under arbeid!

 

Og tilbake til overskriften; nå har jeg laget gratis design #6! Dette er det perfekte designet til de som ikke gidder å drive med så mye koder. Kun header, profilbildet og tekst trenger å byttes ut. De andre kodene er igjen, universale! 

 (trykk på bilde for å se designet i full størrelse)

Header: 1004x450px. Header endres i stilsett.

Sidebilde/profilbilde: Profilbilde er rundt av seg selv. Ønsker du en avlang sirkel, velger du et bilde som er avlangt. Ønsker du en lignende sirkel som denne i designet, er det best med et bilde som er mer firkantet. Bilde i designet er 155x167px. Høyden er ingenting å si, men bredden er 155px. Enkelt forklart; størrelsen på bildet, avgjør hvordan sirkelen ser ut. Jo mer kvadratisk det er, jo rundere blir sirkelen. Bilde endres i Maler (alle kategoriene; forside, innlegg, kategori og arkiv)

Sidetekst:  Dette endres i Maler (forside, innlegg, kategori og arkiv). Nesten helt til slutt i html-kodene, ser du hvor du skal endre sideteksten.

Innlegg: 800px. 

 

Stilsett

Maler - forside

Maler - innlegg

Maler - kategori

Maler - arkiv

 

© IKKE FJERN LINKEN TILBAKE TIL MEG ©

2 kommentarer

Julia

14.07.2013 kl.21:40

Så fin!! :D

fashionlight

03.10.2013 kl.18:12

Hei!

Har prøvd å finne et gratisdesign, og jeg vil ha dette, men jeg aner ikke hvordan jeg skal sette det inn..

Skjønner ikke om det er det du har forklart her. Er helt ny på blogg.no..

ABOUT

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er en 17 år gammel jente fra en liten bygd kalt Vallersund. Jeg skal flytte til Trondheim i løpet av høsten 2014 i forbindelse med videre utdanning. Jeg elsker webdesign, og denne bloggen blir for det meste å handle om det og litt om min hverdag ♥

  • Kontakt: idajohanneb@hotmail.com
  • hits