Hvordan å bytte header uten å ødelegge designet

Hei!

 

Har fått noen kommentarer om hvordan man setter inn header uten å ødelegge designet. Kan jo forklare prossesen jeg bruker.

Alternativ 1:

1. Lagre headeren din som at du finner den raskt.

2. Åpne tinypic i en ny fane.
3. Trykk på 'velg fil' og velg headeren du vil ha til bloggen, så trykk 'upload now'.

4. Det kommer en sikkerhetssjekk for å forsikre spam ol.


5. Kopier linken under 'direct link for layouts'.

6. Headeren byttes under stilsett hos de fleste gratis design. Men i mine gratis design og sikkert flere, må du under #header i stilsett. Lengre ned finner du 'background-image:url('opprinnelige link');' Den linken skal byttes ut med den linken du har fra tinypic. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen; IKKE BYTT NOEN ANDRE TEGN UTENOM LINKEN. Om noen tegn forsvinner, vil ikke headeren vises. Det neste er jo bare å lagre =)

 

Alternativ 2:

1. Gå på fanen design (der du forandrer på utseendet på bloggen). Den første siden som kommer opp da, er designbyggeren. 

2. Under kategorien 'bakgrunn-header', trykk deretter på velg bilde og finn headeren din. 

3. La bilde laste seg opp.

4. Når den er ferdig lastet opp, kommer det en link i den boksen som befinner seg der. Den linken skal kopieres og limes inn på samme på steg 6 i alternativ 1. Men for all del ikke lagre på designbyggeren, da forandres designet helt!

 

Håper det hjalp =) Var det nyttig informasjon til deg? 

 

Edit: vil også minne på om at jeg enda lager gratis headere, kontakt meg på idajohanneb@hotmail.com om du kunne tenkt deg en header. 

2 kommentarer

Linda B.

21.10.2013 kl.21:36

Oi, du har en veldig fin blogg!

Du burde virkelig være p topplisten på blogg.no!!

Og så lager du jo veldig fine gratis-design, bedre en mange andre eg har sett i alle fall :p

Ha en fin dag videre!

Klem LINDA.

Jlb - Jannelb

10.11.2013 kl.11:03

Har prøvd å få til dette lenge, men ikke funnet noen gode forklaringer, så TUSEN takk for hjelpen! Digger bloggen din :-)

ABOUT

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er en 17 år gammel jente fra en liten bygd kalt Vallersund. Jeg skal flytte til Trondheim i løpet av høsten 2014 i forbindelse med videre utdanning. Jeg elsker webdesign, og denne bloggen blir for det meste å handle om det og litt om min hverdag ♥

  • Kontakt: idajohanneb@hotmail.com
  • hits