Blogger jeg leser!

Hej!


Nå tenkte jeg å vise dere hvilke blogger jeg leser fast.TCMN - AURORAMOHN - CAROLINECF - EMMAVANDBAKK

 BETINABF - STINA - SOPHIEELISE - L0VE

 

 

MATHOLCK - FOTBALLFRUE - TUVAW - ANNIJOR

 

Disse er da mine faste! Men jeg titter innom andre blogger og. Så du kan godt legge igjen bloggadressen din i kommentarfeltet, så jeg kan lese litt.

 

Hvilke blogger leser du?

 

My next purchase

Hallu!

 

Jeg har sagt det en stund, men nå har jeg endelig midler til å oppfylle ønsket mitt. Jeg har ønsket meg et speilrefleks kjempe lenge, og med en gang jeg får skattepenger og andre opptjente penger skal jeg dra inn til Trondheim, og kjøpe det etterlengtede kameraet mitt ♥

 


Canon EOS 1100D! Dette er speilrefleksen som jeg skal kjøpe. På elkjøp har de nå en sommerkampanje; Canon EOS 1100D til 1890kr! Førprisen var 2495, så det er et råbra tilbud + at man får med objektiv. I tillegg til kameraet, skal jeg kjøpe tilbehør og. Minnekort, kamerastativ, veske og fjernkontroll skal jeg kjøpe. Vet enda ikke om jeg kjøper alt på en gang. Alt dette blir maks 2740,- tilsammen ink speilrefleksen =)

 

Har du speilrefleks? // I såfall hvilkent? 

This week scheduel

Hallu ?

Om få timer starter en ny uke på igjen. Jeg synes at tiden går så fort i disse dagene. Selv om det er morsomt å nå de dagene man har gledd seg til. I denne uka foregår det mye. I morgen skal jeg blant annet øve til engelsk tentamen. På tirsdag er det selve tentamen. Jeg skal klippe, stusse og tynne ut håret mitt på torsdag. Også på fredag skal jeg stripe det! =)

Har nettopp dusjet og flettet håret. Skal legge meg for natten nå.

Da sier jeg natta!

Sweet dreams...

Skal legge meg nå! Ville bare stikke innom og oppdatere litt.

I dag har jeg hatt besøk av en venninne. Vi hadde det utrolig artig. Ellers så har jeg bare sittet på rompa og lagd ny header til Marte (søstersen). Begynner å få til å redigere bilder litt mer avansert. Jeg bruker bare gratise redigeringsprogram, som pixlr advanced og photoscape.

True story broo! Ja, jeg er en belieber. Bilde fra instagram (min: http://instagram.com/ijbarseth).

Pepsi max! hadde ikke klart meg uten!Bildene blir evt. litt mindre eller større siden jeg skriver på mobilen min.

Er du flink på bilderedigering? :)

SkjemaSå dette er da skjemaet jeg skal gå etter i 21 dager! Gleder meg egentlig litt, blir spennende å se hvordan det kommer til å gå...

 

Forresten, følg meg på instagram: ijbarseth ♥ Vell nå skal jeg legge meg, natta alle søte!

Youtube

Har noen favorittkanaler på youtube, og tenkte og vise de til dere :)

 

 

BeyondBeautyStar

 


StilaBabe09

 

 


HauteBrilliance

 


JennaMarbles

 

Nesten alle kanalene over er sminke/stil-kanalene, men den siste kanalen, JennaMarbles, er en komikanal. Elsker kanalen hennes, hun er så morsom og har mange hardtslående fakta! Videoen jeg har lagt ut fra henne i innlegget her, første gangen jeg så den videoen, tenkte jeg: true story, sista!

 

Noen av dere som følger noen av disse på youtube?

Sen oppdatering...

Det ble en sen oppdatering i kveld. Etter skolen i dag hadde jeg planlagt å trene, men den søte tanteungen min, Linnea bestemte seg for å sove middag i fanget mitt <3 Og i morgen skal jeg til Trondheim city baby! Gleder meg, selv om det betyr tannlege.

Noah <3 den andre tanteungen min.

Ah, Linnis :) føler meg så heldig som får være tanten deres!

Men nå må jeg legge meg. Vil være kvikk og rask i morgen :) Skriver forresten på iPad'en nå, så det er litt mindre funksjoner.

Skal du på / har du vært på nyttårssalg?

Justgirlythingshappy birthdaygirl

Heihei. 

Er så utrolig glad i dag, ble 15 år :D Helt utrolig rart å tenke på... Nå kan jeg gå på det meste av fester og arrangemanger. Men det jeg gleder meg mest til, er 16 Januar! Da skal jeg inn til Trondheim med mah girls ♥ Fikk 200kr av gudmor og gudfar (tante og onkel) tidligere i dag, og har fått Justin Bieber boka :D Har også 300kr på kontoen min fra før + siden mamma og pappa drar til syden 19 Januar, skal jeg få litt penger fra de og! Det blir utrolig koslig å dra på shopping med jentene, det er også mulighet at jeg tar av reguleringen opp! Skal nå begynner med å sette inn nye html-koder = nytt design. Ingenting hjelper blogglysten mer enn et nytt design!  Denne gangen kommer designet fra Julie Viktoria. Ta en titt på bloggen hennes, det anbefaler jeg :)

  Ikke meg i skrivende øyeblikk da. Bildet her ble tatt på nyttårsaften 2012... Ser ikke ut akkurat nå. Får se om jeg muligens legger ut birthdayoutfit senere i kveld, men kan ikke love noe ^^

Noen som har begynt på skolen enda? Eller kanskje arbeid?

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Les mer i arkivet » September 2014 » Juni 2014 » April 2014

ABOUT

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er en 17 år gammel jente fra en liten bygd kalt Vallersund. Jeg skal flytte til Trondheim i løpet av høsten 2014 i forbindelse med videre utdanning. Jeg elsker webdesign, og denne bloggen blir for det meste å handle om det og litt om min hverdag ♥

  • Kontakt: idajohanneb@hotmail.com
  • hits