Hvordan å bytte header uten å ødelegge designet

Hei!

 

Har fått noen kommentarer om hvordan man setter inn header uten å ødelegge designet. Kan jo forklare prossesen jeg bruker.

Alternativ 1:

1. Lagre headeren din som at du finner den raskt.

2. Åpne tinypic i en ny fane.
3. Trykk på 'velg fil' og velg headeren du vil ha til bloggen, så trykk 'upload now'.

4. Det kommer en sikkerhetssjekk for å forsikre spam ol.


5. Kopier linken under 'direct link for layouts'.

6. Headeren byttes under stilsett hos de fleste gratis design. Men i mine gratis design og sikkert flere, må du under #header i stilsett. Lengre ned finner du 'background-image:url('opprinnelige link');' Den linken skal byttes ut med den linken du har fra tinypic. Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen; IKKE BYTT NOEN ANDRE TEGN UTENOM LINKEN. Om noen tegn forsvinner, vil ikke headeren vises. Det neste er jo bare å lagre =)

 

Alternativ 2:

1. Gå på fanen design (der du forandrer på utseendet på bloggen). Den første siden som kommer opp da, er designbyggeren. 

2. Under kategorien 'bakgrunn-header', trykk deretter på velg bilde og finn headeren din. 

3. La bilde laste seg opp.

4. Når den er ferdig lastet opp, kommer det en link i den boksen som befinner seg der. Den linken skal kopieres og limes inn på samme på steg 6 i alternativ 1. Men for all del ikke lagre på designbyggeren, da forandres designet helt!

 

Håper det hjalp =) Var det nyttig informasjon til deg? 

 

Edit: vil også minne på om at jeg enda lager gratis headere, kontakt meg på idajohanneb@hotmail.com om du kunne tenkt deg en header. 

Design på bestilling

Hallo you guys ♥

 

Har vurdert dette veldig lenge nå, og jeg tror det er på tide at jeg begynner med design på bestilling. Så tenker å forklare hvordan jeg hadde sett det for meg. Siden jeg ikke har drevet med dette så alt for lenge, tenker jeg ikke å ta alt for mye betalt. 

Fullt design: 50,- Inkluderer header. Det er også muligheter for at jeg instalerer designet for deg hvis det skulle vært ønskelig. Du forteller hvordan du ønsker at designet ditt skal være. Så skal jeg prøve å oppfylle dine ønsker =) Når du er fornøyd, sender jeg kontonummeret mitt sånn at du kan betale. Når det er betalt, skal du få kodene. Men hvis det er ønskelig, kan jeg sette inn kodene for deg. Men hvis du ombestemmer deg under prossesen, har jeg rett til å bruke kodene til noe annet(uten personlig info om deg selv). 

Men har du over 2000 unike lesere hver dag, kan du bestille design gratis mot et innlegg på bloggen din. 

Disse designene har jeg blant annet laget:Disse er noen av gratis designene mine. Og for de som lurer på om det, holder jeg på med et personlig design på bestilling nå! =) 

 

Du kan ta kontakt med meg på email: idajohanneb@hotmail.com eller trykk på knappen oppe til venstre.

 

 

Gratis header

Heia =)

 

Ville bare informere om at jeg lager gratise headere. Jeg har en profil på headerplease, så hvis du trykker på 'header' ovenfor kommer du til profilen min. På headerplease kan du legge ut ønsker om header. Men for de som ikke ønsker å lage en konto på headerplease, kan de trykke på 'kontakt meg'-knappen på venstre side. Den beskjeden går da rett i innboksen min.

Krav til header:

♦ Kvalitetsbilder, helst ikke webcamerabilder eller mobilbilder

♦ Oppgitt størrelse (bredde x høyde)

♦ Ønske angående utseende (striper, tekst, farge osv)

 

Her er noen headere jeg har laget ↓

 

Er du interessert i en gratis header? // Hva synes du om de jeg har lagt ut her?


Nytt design til Marte

Hei =)

 

I det siste har det blitt mye design jobbing fra min side. I tillegg til å lage gratisdesign, så har jeg også begynt å lage design til indivudielle personer. Min første offiesielle kunde var søstersen. Jeg har fikset design til Marte før, men denne gangen er det et design som er spesieldesignet til hun! Kun designmalene er ferdig. Seinere skal jeg ta headerbilder av Marte og Linnea., siden jeg fikk kameraet mitt for to dager siden.

 Sånn ser designet ut sånn ca. Header og profilbilde skal byttes ut da. Snaaart skal jeg også ordne et orginalt design til meg selv! =)

 

Hva synes dere?

 

 

Les mer i arkivet » September 2014 » Juni 2014 » April 2014

ABOUT

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er en 17 år gammel jente fra en liten bygd kalt Vallersund. Jeg skal flytte til Trondheim i løpet av høsten 2014 i forbindelse med videre utdanning. Jeg elsker webdesign, og denne bloggen blir for det meste å handle om det og litt om min hverdag ♥

  • Kontakt: idajohanneb@hotmail.com
  • hits