Nytt gratis design

Hej allihopa! Da er tiden endelig inne for et nytt gratis design. Må si meg veldig fornøyd med dette designet. Har merket at det jeg lager nå kontra det jeg lagde før, er mye mer komplisert å designe, men enklere stilmessig. Plot twist!

Dette er da nummer 9 om jeg husker rett...

 


HER finner dere info om designet

STILSETT

MALER - FORSIDE, KATEGORI OG ARKIV

MALER - INNLEGG

 

Håper det faller i smak, og gjerne gi meg tilbakemeldinger om dere likte det, om dere kommer til å bruke og hva dere ønsker å se mer av i gratis designene! Ha en god dag/kveld (spørs når du leser dette).

Designet er endelig oppdatert!

Hallo!

 

Jeg har fått en del henvendelser i det siste i forhold til feil i malen til ett av mine gratisdesign. Jeg har faktisk ikke rukket å fikset det før nå! Har hatt eksamen og måtte sette det først nå. Om noen skulle lure, kom jeg opp i matte skriftlig og naturfag muntlig, i temaet organiske forbindelser. Fikk faktisk 6 på sistnevnte :D 

Det var en feil i malene slik at man ikke fikk helt til å bruke arkiv, men det er nå fikset. I tillegg ble det problemer med annonser, så det er også fikset. Håper de som virkelig slet med dette får det til nå, hvis ikke er det bare å ta kontakt.

 

Kommer til å lage et nytt, enkelt gratisdesign så snart som mulig!

Nytt gratis design

Hallo! Lenge siden sist.. 

 

Jeg har holdt på med et nytt gratis design i det siste, og endelig er det ferdig. Ikke noe superfancy, men praktisk =) De knappene til sosiale medier følger med når du scroller ned. Slik er det enklere å få leserne dine oppmerksomme på andre sosiale medier som du befinner deg på. Håper det faller i smak! #bloggdesign #gratisdesign #designSe designet HER.

 

Informasjon om designet   >HER<

Stilsett   >HER<

Maler - forside, kategori og arkiv   >HER<

Maler - innlegg   >HER<

 

OBS! Ikke fjern linkene tilbake til meg!

Kontakt meg gjerne om du trenger hjelp eller om det oppstår problemer. Kommenter gjerne om du kommer til å bruke det. Minner også om at jeg lager gratis header til de som måtte ønske det!

Nytt gratisdesign!

Hallo og godt nyttår! =)

 

Da er jeg endelig ferdig med det nyeste gratisdesignet. Dette ble helt plain og enkelt, det er hvertfall det jeg synes er finest! #bloggdesignInformasjon om designet   >HER<

Stilsett   >HER<

Maler - forside, kategori og arkiv   >HER<

Maler - innlegg   >HER<

 

OBS! Ikke fjern linkene tilbake til meg!

 

Kontakt meg gjerne om du trenger hjelp eller om det oppstår problemer. Kommenter gjerne om du kommer til å bruke det =) Minner også om at jeg lager gratis header til de som måtte ønske det!

Gratis design

Her er et lite sammendrag over de gratis designene jeg har laget:

 

                              

                         HER                                                          HER                                                                 HER

 

                              


                        HER                                                            HER                                                                HER

 

                              
                   HER                                                                 HER                                                               HER
                   

 

Tenker også å legge ut nytt enkelt gratis design i løpet av de neste dagene!

Nytt gratis design: simple white

Hallo!

 

Da er et nytt gratis design klart for å bli delt! Dette er da mitt åttende. Dette er et helt enkelt, hvit design. 

 

I designet her, har jeg kuttet vekk sidemenyen. Men alt som egentlig skulle ha vært der, finnes opp i menyen. Det er en enkel dropdown meny. Og på 'om meg' kommer det en rute ned med informasjon om deg og bloggen din som du fyller ut sånn som du ønsker. Designet kan sees HER.

Jeg har tidligere brukt å skrive informasjonen til designet her, men denne gangen finner du informasjonen HER.

Stilsett  ♥ Maler - forside, kategori og arkiv ♥ Maler - innlegg

 

Håper du liker designet =) Skriv gjerne en kommentar hvis du bruker det eller trenger hjelp!

Nytt gratis design: a touch of pink

Da er et nytt gratis design klart for å brukes! =) 

 


(Klikk på bilde for å se designet i full størrelse) 

Sånn ser det ut. Menyen i siden er en scroll-meny der kategorier, arkiv og "følg meg"-knapper er! Designet har header, men jeg tok den ikke med på bilde her

Header: 1080px X 500px, endres i stilsett. Det synes hvor den skal byttes.

Profilbilde: 210px i bredden, høyden gjør ingen ting. Endres i maler (forside, innlegg, kategori, arkiv). Bytt denne linken http://i41.tinypic.com/mbigy9.jpg med din egen. Like ved ser du hvor du kan endre på sidemenyteksten.

Meny: Når man scroller ned, syneskategori, arkiv og "følg meg"-linker. Kategorier og arkiv har koder som virker for hver og en blogg, men "følg meg"- linkene må du endre. Hvis du f.eks ikke har twitterkonto, kan du fjerne hele den linjen eller bytte den med et annet sosialt media du er på. På forside i maler står det litt mer forklart sånn at det er enklere å forstå. Må endres i alle kategoriene i maler.

Innlegg: Bildene kan lastes opp i 800px.

Stilsett  ♥  Maler - Forside (forside, kategorier og arkiv)  ♥  Maler  - Innlegg  

 

© IKKE FJERN AT DESIGNET ER LAGET AV MEG! ALLE SLAGS STJELING AV KODER UTEN AT DET SIES AT KODENE ER FRA MEG, VIL BLI ANNMELDT. © 

Ellers så håper jeg at mange blir fornøyd. Hvis det blir noen problemer så er det bare å ta kontakt!

 

Likte du designet? // Kommer du evt. til å bruke det?

 

Nytt gratis design: Black and White

Halois!

 

Da er et nytt gratis design ferdig og klar til å bli brukt. I utgangspunktet skulle dette designet være blomster-inspirert, men planer endres.(trykk på bilde for å se designet i full størrelse!)

 

Header: 1045x480px. Header byttes på i stilsett. Tok forresten feil på prøveheaderen. Dette er ikke gratis design nummer 7, men nummer 6! Yes, da er det oppklart.

Innlegg: 820px, så last opp bildene i 800px!

Social media-kapper: twitter, youtube og facebook! Kodene du skal endre på finner du over profilbilde og profiltekst, som er ganske synlig i kodene. Endres på i Maler (forside, innlegg, kategori, arkiv).

Profilbilde: 160px i bredden, høyden har ingenting å si. Dette endres også i Maler (alle kategoriene). I tillegg ligger den universale 'legg meg til'-koden i dette bilde. Når man trykker på bilde, kommer man på vedkommedes profil.

Profiltekst: du ser enkelt hvor du skal skrive inn beskrivelse av deg selv, men du kan også sløyfe denne (ta det vekk) uten noe problem. 

 

STILSETT

MALER - FORSIDEN

MALER - INNLEGG

MALER - KATEGORI

MALER - ARKIV

 

© IKKE FJERN LINKENE TILBAKE TIL MEG ©

 


 

 

Nytt gratis design: simplicity

Hallo! =)

 

Ville først si at jeg fikk en kommentar tidligere, der vedkommede spurte om hvorfor jeg ikke har et eget design. Haha, jeg skjønner at det er forvirrende, men designet jeg lagert til meg selv er litt mer avansert enn de gratis designene jeg lager. Meeen det er under arbeid!

 

Og tilbake til overskriften; nå har jeg laget gratis design #6! Dette er det perfekte designet til de som ikke gidder å drive med så mye koder. Kun header, profilbildet og tekst trenger å byttes ut. De andre kodene er igjen, universale! 

 (trykk på bilde for å se designet i full størrelse)

Header: 1004x450px. Header endres i stilsett.

Sidebilde/profilbilde: Profilbilde er rundt av seg selv. Ønsker du en avlang sirkel, velger du et bilde som er avlangt. Ønsker du en lignende sirkel som denne i designet, er det best med et bilde som er mer firkantet. Bilde i designet er 155x167px. Høyden er ingenting å si, men bredden er 155px. Enkelt forklart; størrelsen på bildet, avgjør hvordan sirkelen ser ut. Jo mer kvadratisk det er, jo rundere blir sirkelen. Bilde endres i Maler (alle kategoriene; forside, innlegg, kategori og arkiv)

Sidetekst:  Dette endres i Maler (forside, innlegg, kategori og arkiv). Nesten helt til slutt i html-kodene, ser du hvor du skal endre sideteksten.

Innlegg: 800px. 

 

Stilsett

Maler - forside

Maler - innlegg

Maler - kategori

Maler - arkiv

 

© IKKE FJERN LINKEN TILBAKE TIL MEG ©

Nytt gratisdesign: Stay classy

Hallois =)

 

Da har jeg mekket et nytt gratis design igjen. Etter min mening må dette være det fineste blant de gratis designene jeg har laget.  

 ( trykk på bilde for å se det i full størrelse )

Header: 1004x500px; Du bytter headeren under stilsettet. Koden begynner med # header. Der finner du linken du skal bytte ut. KUN bytt linken, IKKE ta vekk noen tegn! Ellers kommer ikke headeren opp.

Meny under header: Forsiden og legg meg til knappen har koder som virker for enhver blogg, så de trenger du ikke å bytte ut. Men der det står URL, der skal du bytte koder.

Sidebilde/profilbilde: 160px; 

Sidemeny: Under bildet er det sidetekst/beskrivelsestekst. For å bytte både bilde og tekst, trykk på CTRL og F samtidig mens du er på maler. Da kommer en rute oppe i hjørnet, der skal du søke på side. Da finner du en tekst som står at du skal forandre teksten.Rett over der ser du en link, der er linken til bildet. Den bytter du ut med din egen. KUN bytt linken, IKKE ta vekk noen tegn! Ellers kommer ikke bildet opp.

 

STILSETT

MALER - FORSIDEN

MALER - INNLEGG

MALER - KATEGORI

MALER - ARKIV

 

© iKKE FJERN LINKENE TILBAKE TIL MEG ©

 

 

Nytt gratis design: simple with navy blue details

TO DESIGN PÅ EN DAG! Det ekke ille =) Dette designet har temafargen marineblå. Det er ikke så mye blått, men overskrift og tekst i sidebaren er mørk marineblått. 

 

(trykk på bildet for å se designet i full størrelse)

Som du ser, er det ikke mye blått. Men noen blåe detaljer kan man skjimte ;) Det ble også meny over headeren denne gangen. 

Header: bredde 1004px, høyde 470px - 1004 x 470px;

Innlegg: 800px;

Sidebar-bilde/profilbide: 145px;

Sidebar-tekst: Både beskrivelsestekst og navn.

Meny: Alle nødvendige linker er ordnet, men skulle du ønske noen ekstra add'er, så kontakt meg. Kodene er på en måte universale. Altså de funker til alle uansett hva.

 

STILSETT

MALER - FORSIDE

MALER - INNLEGG

MALER - KATEGORI

MALER - ARKIV

 

© Copyright-design. Ikke fjern linkene tilbake til meg! Du kan ikke bruke designet til ditt eget gratis design. As simple as that.

Kommenter gjerne hvis du har lyst til å bruke det =) 

Nytt gratisdesign: pink summer

Hallois!

 

Da er et nytt gratisdesign lagd og publisert. Er ganske fornøyd med dette designet. Og ja, temafargen er rosa ;) 

 
(trykk på bilde for å se designet i full størrelse)

Header: bredde 1004, høyde 576 - 1004 x 576px;

Denne koden finner du i stilsett. Den står ganske høyt opp, men hvis du ikke ønsker å lete anbefaler jeg å trykke CTRL + F samtidig, så kommer det en rute oppe i hjørnet. I den ruta søker du på #header.

NB: IKKE FJERN NOE ANNET ENN URL! GJØR DU DET, KAN DU RISIKERE Å ØDELEGGE HELE DESIGNET.

Jeg brukte tinypic.com, men du kan selv velge. Bloggfiler, imageshack og photobucket er også sider du kan laste ned bildene i. Husk at du skal ha direct layout-linken. Kan ha annet navn på de forskjellige sidene, men skal ha ganske likt navn uansett! Og størrelsen må være ganske nøyaktig for at det skal se pent og ryddig ut =) 

 

Innlegg: 800px; Det betyr at blant annet for at bildene skal passe perfekt inn i innleggene, bør du helst laste de opp i 800px;

Sidebilde/profilbilde: 145px;

Profiltekst: Det er ikke noe profiltekst, men under profilbildet kan du skrive inn navnet ditt.
Og igjen, kan du søke med den samme metoden. Men denne gangen søk på side. Det som er merket med gult, er det som stemmer med søket. Det kan hende at det blir flere ord markert, men koden ser sånn ut ↑

Meny: Jeg byttet ut menyen under headeren og satte den heller i sidebaren. Der ligger blant annet forside, kategori, arkiv og linkene tilbake til meg. Kunne du tenke deg noen ekstra add'er i menyen, så limer du inn denne koden → <option value="url">Navn på add</option> der du måtte ønske i menyen. Du kan søke igjen med den samme måten som tidligere. Søk på option. Da kommer noe som dette opp ↓Lim den koden/kodene med linken til siden du vil linke til der du skulle ønske. Og som du ser, fører forside, add meg, kategori og arkiv direkte til siden den skal føre til uten at du trenger å legge inn en eneste kode der!

Kodene

Stilsett: HER

Maler - forside: HER

Maler - innlegg: HER

Maler - Kategori: HER

Maler - Arkiv: HER

 

IKKE FJERN LINKENE TILBAKE TIL MEG! JEG HAR ANDRE KODER SOM VISER AT DETTE ER MITT DESIGN. DETTE ER ET COPYRIGHT-DESIGN ©, SÅ OM DU FJERNER LINKENE, BRUKER DET SOM EGET GRATIS DESIGN OSV, VIL DETTE BLI ANNMELDT SIDEN DETTE ER MITT VERK.

 

Ønsker du å bruke designet mitt, hadde det vært fint om du hadde lagt igjen en kommentar =) Har du noen spørsmål angående dette designet, kan du spørre i kommentarfeltet eller sende mail til idajohanneb@hotmail.com

Les mer i arkivet » September 2014 » Juni 2014 » April 2014

ABOUT

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er en 17 år gammel jente fra en liten bygd kalt Vallersund. Jeg skal flytte til Trondheim i løpet av høsten 2014 i forbindelse med videre utdanning. Jeg elsker webdesign, og denne bloggen blir for det meste å handle om det og litt om min hverdag ♥

  • Kontakt: idajohanneb@hotmail.com
  • hits