Nye prosjekter

Hallu!

 

Har dere lagt merke til den nye headeren min? Er suuuper fornøyd med den. Over til noe annet... jeg har ikke sagt et pip på en stund, men fremdeles har jeg stabile lesertall! Får også mail om at jeg må begynne igjen. Det er jo alltids koslig at noen setter pris på det jeg velger å dele med andre. Med andre ord, tusen takk ♥

Alt går så fort. Man rekker nesten ikke å lukke øynene sine før det er en ny dag. Det er litt godt å tenke på at det går såpass raskt, men noen ganger går det litt for fort! Med tanke på at jeg går i tiende nå, og at det kreves mye mer av en, er det litt stressende. Jeg vet selv hvor mye det kreves av meg i år siden jeg skal søke på media og kommunikasjon. Der har de vanligvis et stabilt snitt. Målet mitt er å få over fem i alle fag, eller hvertfall gjør det bedre i de fagene jeg har slitt litt i og bli flinkere til å holde meg på skolen. Hadde et forferdelig fraværstall til våren, det skal endres! Så langt har det gått helt okey. 

Ellers så har jeg noe super spennende (for meg) å formidle... klassen min skal til Hamburg i påskeferien!


Åh, sånn jeg gleder meg. Bare se  på bildene over så skjønner dere! =) Vi skal i dyrehagen, på et svært kjøpesenter, kjøre båt i elva Elben, dra til en konsentrasjonsleir (!) og dra på et gigantisk tivoli. Dette blir en flott avslutning for klassen vår ♥

 

Hvordan går det med dere? // Noen som har vært i Hamburg eller Tyskland før?

Helsesystemet i her i Norge

Hei!

 

Fikk nettopp vite at tantegullet mitt, Linnea, skal inn til sykehuset i morgen tidlig! Hun har vært dårlig i noen dager nå, men ble skikkelig dårlig i dag. Linnea som er så sprudlende og glad, var slapp og har tilbringt mesteparten av dagen på sofaen! Vi som kjenner henne, vet at hun ikke bruker å være sånn.

Men hun var til legen i går, som sa at hun sikkert bare hadde feber. I kveld ble hun sendt til legevakta, som faktisk tok seg tida til å sjekke Linnea. Hun hadde veldig dårlig resultat på infeksjonsprøvene. CRP'en var faktisk 210! Over 8 tyder til infeksjon. Legevakta sa at det lignet et virus. Linnea har hatt et virus før, RS-viruset. Jeg krysser alt jeg har for at Linnea blir bedre! ♥

 

♥ ♥ ♥

Men selv om Linnea får hjelpen hun trenger nå, skjønner jeg ikke hvordan en lege kan 'skumlese' seg til en diagnose!

 

 

The girl who never stops

Heija!

 

I dag har jeg egentlig bare slappet av. Jeg var jo på VG-lista i går, så er ganske sliten etter det. Konserten i går var råbraa! Jeg og venninnene mine kom inn på golden circle som var et avgrenset område ved scenen. Men selv om vi hadde fått sånne inngangsarmbånd, fikk alle andre som ikke hadde avgang (de stod i køen som var ment for oss med adgang) komme inn også. Litt dårlig i min mening, siden vi med inngang hadde gjort mye for å få oss dit! Menmen.

Anyway, så er et nytt gratisdesign in progress. I tillegg har jeg prøvd det nye kameraet mitt i dag ♥ Og resultater ble:Bildene er tatt med Canon eos 1100D!

 

Hva syns dere?

 

 

I et øyeblikk mistet jeg kontrollen!

Hei igjen, dere!

 

I det siste er det mye som har foregått i den rosa boblen min. Jeg mistet kontrollen. plutselig skjedde alt på en gang, og jeg kunne ikke forskinke tiden lengre. Jeg har hatt mange travle dager som 17.Mai (det sier seg selv), konfirmasjonen min som var den 19., og den 20. da jeg fikk akutte magesmerter og ble sendt til legevakten sent på kvelden, som sendte meg videre til st. olavs. Jeg var dødsredd, og de fleste rundt meg trodde det var blindtarmsbetennelse. Etter noen dager på sykehuset fikk vi vite at det ikke var det. I følge legene 'skal' man absolutt ha forhøyet crp og infeksjonsprøver, dette hadde jeg ikke og jeg ble sendt hjem på onsdag ettermiddag. Da ble jeg feildiagnosert med magebetennelse.

Senere den kvelden når jeg dusjet, ble jeg småkvalm og fikk tilbake smertene. Kvalmen ble værre etter hvert. Så jeg hoppet ut av dusjen, og kjente at det kom på vei opp og spydde i nærmeste vask! Etter det var jeget fremdeles kvalm. Så jeg skaffet meg en bøtte. Kan vel si at det ikke var så mye vann i den bøtta, men den var halvfull etter at jeg hadde vært der! Mamma ringte på legevakta igjen, som fortalte at vi burde dra dit. Dette var virkelige onde smerter og de kom med jevne mellomrom, men smerten holdt på så mye lengre nå. På mandagen trodde jeg at jeg visste hva en tier på den smerteskalaen var, men tydligvis tok jeg feil siden det var mye værre på onsdagskvelden. På legevakten tok jeg nye blodprøver, som viste at infeksjonsprøvene og crp'en hadde stiget. Så jeg ble sendt inn til st. olavs igjen, men takk og lov for at legen ga meg paragin forte (en veldig sterk smertestillende). Vi ble sendt inn med taxi. Jeg hadde det ubehagelig hele veien. I sånn ca. 20 min hadde jeg fremdeles sterke smerter, men når smertestillende begynte å virke, ble jeg kvalm igjen. Heldigvis hadde vi med poser. Enten så spydde jeg eller så kunne jeg ikke sove pga at jeg trodde at jeg trodde jeg skulle spy. Det var helt forferdelig! Vi var fram til st. olavs i 2-tiden på natten. Jeg fikk endelig sove i 4-tiden, og var overlykkelig over det. På morgene ble jeg vekt i 7-tiden (wtf?). Så møtte vi en kirurg som skulle se litt på magen min og formen. De mente at det var blærebetennelse, noe som jeg aldri ville gjettet på. Mamma begynte tilslutt å krangle med om å få ta ct. Så tilslutt sa de ja til det. Etter en stund kom de tilbake for å sette venfelon i hånden min. De stakk på venstre siden jeg hadde fått bedøvelseskrem på den. De ville helst ikke stikke på høyre siden jeg hadde tatt mange blodprøver i den og den var blå! De stakk feil på venstre og bestemte seg for å stikke i høyre allikavel, det gikk relativt fint bortsett fra at jeg hadde ikke noe bedøvelseskrem på den. Blodprøver går fint, men nåler som liksom skal stå der i en stund takler jeg ikke. Men jeg klarte det =) Etter det og mye drikking av kontrastvæske, ble jeg trillet til ct. Og siden verdens beste klasse var på klassetur, som jeg også skulle være med på, kom to av de på besøk. Og de er så herlige at de hadde skaffet meg et gavekort på 500kr, rosa øreplugger og et magasin ♥ Så måtte de dra, og så var det bare meg og mamma igjen. Etter en stund fikk vi vite var det var som feilte meg, og det var nyrebekkenbetennelse! Den rette diagnosen. Jeg fikk respept på medesin som skulle virke. Jeg skulle ta en tabelett tre ganger daglig i en uke.

Nå er jeg ferdig med medisinen, og har det mye bedre!

 Bilde fra instagram. Følg meg gjerne der: idajohanneb

 

Har du hatt det hektisk i det siste?

my new hair!

Hallu! Tok meg en bloggfri dag i går, jeg. Var så sliten når jeg endelig kom hjem. 

 

Å guud, hvor stresset jeg var på fredagsmorgenen. Kvelden før skulle jeg skrive ut noen ark som jeg skulle øve på, vi var tomme for blekk og ark! Så da tenkte jeg på ipaden, men den hadde bare 3% igjen og Marte hadde laderen. Så jeg følte meg ganske så skrewed den morgenen fordi jeg trodde ikke jeg fikk øvd nok. Overraskende nok, når vi fikk tildelt oppgavearkene på del 1, kom alt det jeg trodde hadde glemt fram. Tror det gikk ganske bra.

Etter skolen dro jeg rett til frisøren, og fikk fikset litt på fargen. Tok noen lyse striper, ble kjempe fornøyd! Er ikke ordentlig blond nå heller, men hårfargen min er i den kategorien. Nå har jeg forskjellige striper i håret. Underst er det litt mørkere, og over er det en blanding av blonde og lyse brune striper. Elsker å ha forskjellige nyanser i håret mitt =)

 

Ca. sånn ser håret mitt ut nåSånn i nuet, sitter jeg hjemme alene, litt sånn små paranoid. Mamma og pappa dro i en konfirmasjon i Trondheim. Og siden han som skal konfirmere seg, gjør det borgelig, begynner det senere enn vanlig. Såå det betyr at de ikke kommer hjem på en stund. But I manage! Har laget meg fruktsalat med vanilje kesam og ananasjuice ♥

 

Noen flere som er hjemme alene?

Øvings

Yo, folks!

 

Ja, da har jeg vært til frisøren og klipt meg. Jeg er ikke helt ferdig enda siden jeg skal stripe i morgen. Jeg har ganske sjukt hår, så det var absolutt nødvendig med en klipp! Viser ikke resultatet nå, men i morgen =)

 

Men jaa, tilbake til overskriften. I morgen er det del 1 i tentamen (halvdags som jeg beskrev tidligere), og jeg har påført hjernen min så mye øving, at det faktisk gjør vondt. neida. I morgen er det norsk, og 'hovedtemaet' er: bokmål og nynorsk- to likestilte skriftspråk. Det er liksom basert på en muntelig framføring vi hadde tidligere i år. Guess what... Jeg fikk 6! Håper at blir å reflekterer på tentamen.

 Jeg har da satt med dette framfor meg i flere timer nå! Yeah, fun...

Noen andre som sitter i tentamenstress?

Mai!

Heihei!

Nå har vi kommet til en av de beste månedene i året (etter min mening). Ikke pga av tentamer og sånt, men det blir en del fridager og kun kort unna sommerferien. For min del er det kun 18 dager til konfirmasjonen min =)

Siden det er 1.mai så er det fri. Love these lazy days! Jeg har ikke gjort stort annet enn å sove og vært ute med tanteungen min.

Hva har dere gjort på denne herlige dagen?

Engelsktentamen overstått

Halluen! 

 

Sitter nå å daffer i godstolen ♥ Gud, hvor herlig det er med en overstått tentamen. Jeg følte selv at det gikk kjempe bra. Føler egentlig at jeg er best i engelsk. Håper bare jeg fikk til å opprettholde karakteren min fra før jul siden jeg ikke kan øke karakteren... That's right, I've got an A (tilsvarer 6 på engelsk). Ble ferdig med del 1 på litt over en time, bruker vanligvis dobbelt så lang tid. Og siden den ble fort ferdig, ble jeg ganske raskt ferdig med del 2 og! Jeg var ferdig og dro kvart på ett. Såå herlig om du spørr meg. Så den neste tentamen nå, er på fredag. Forresten det er ikke tenamen, det blir visst kalt halvdags. Noe som betyr at vi ikke kan dra hjem når vi er ferdi. Vi har vanlig skole etterpå. Det er en del av Norsk tentamen, resten av "delene" blir tatt på mandag den 6. og onsdag 8.mai. På mandag har vi bokmål - saktekst, og på onsdag har vi nynorsk - skjønnlitterær. Ogsåå langt etter kommer matten. Som jeg har forstått det blir mattetentamen den 28.mai! Jeg ble overlykkelig når jeg fikk høre det. Jeg er ikke akkurat så glad i matte...

 

Utenom det har vi fri i morgen. Og jeg skal bruke dagen til å sove ut.

 Dette var da 'the outfit of the day', gidder ikke å sitte i gymsalen (det er der vi har tentamener) med jeans. Ble nesten oppgitt når jeg så andre med trange jeans. Jeg ble en av de få som gikk i ordentlig daffebukse!

 

Noen andre som gleder seg til fri i morgen? =)

 

I survived monday!

Hallo!

 

Dagen begynte med en herlig sykkeltur til skolen, men den var ikke like herlig når jeg kom på at vi hadde en prøve jeg hadde helt glemt å øve til. Jeg øvde som bare det i de 15 minuttene vi fikk til å øve. Overaskende nok, tror jeg det ble okei. Ikke en 6'er, men sånn midt på treet (i hope). 

 Skjærte kiwi i stad. Elsker kiwi! Sunt og godt. Så nå sitter jeg bare å gomler i meg det, mens jeg er litt lei meg siden jeg har sett ferdig de siste episodene av 90210 sesong 5! Venter på de siste episodene, trodde det kom en ny episode ut i dag, men tydligvis er det to-ukers mellomrom mellom hver episode. Får nøye meg med at det kommer en ny episode av ncis: los angeles ♥ Nok om SLK (social life killer).

Dette var da 'looken' min i dag =)

 

Noen andre som er hektet på 90210 eller en annen serie?

 

omg, her again?

Hallo!

 

Ja, det er meg, igjen... Jeg vet at jeg har vært utrolig treig til å få noe som helst gjort med bloggen. Men jeg har faktisk sett rundt lengee etter nytt design, men de jeg har funnet er design som jeg har hatt før, eller som alle andre har eller den mest kjente grunnen, de var ikke helt meg! Det var ikke dette designet i utgangspunktet heller, men jeg satt i flere timer, og forandret koder og sånt. Til slutt endte det opp å se ut nøyaktig som jeg hadde sett for meg. Er veldig fornøyd nå.

Har actually vært opptatt i det siste (tro det eller ei). Ordnet klart til konfirmasjonen min, gjort lekser, vært syk, hva mer? Joo, jeg var på Justin Bieber konserten! ♥ Jeg hadde ikke en anelse selv at jeg skulle på konserten. Søstrene mine hadde kjøpt billetten fra en svensk fyr på finn i begynnelsen av April. Billetten kom fram dagen før konserten,  og jeg hadde ingen anelse. Søstrene mine hadde laget en liten "skattejakt til meg" der jeg skulle finne konvolutter med hint til neste. Til slutt fant jeg en gave. Jeg åpnet den, og inn i den lå det en JB dvd, var fornøyd med bare det jeg! Men så sa Marte at det var en plakat på innsiden. Jeg åpnet da coveret til dvd'en. Inn i ligger det en billett til en konsert som var i dagen etter! Jeg ble helt målløs og overlykkelig. Jeg og den ene søsteren min (som ikke akkuratt er en så stor fan av Justin) kjørte ned til Oslo. Og jeg fikk tidenes opplevelse noen sinne!


Dette var da dvd'en jeg fikk.Måtte sitte meg ned før konserten, altså når vi var i telenor arena. Vi fikk ikke til å sette oss ned ute, siden vi sto på den mest uheldige plassen i køen, rett ved en stor dam! Så når vi kom inn satt jeg meg ned med en gang, og dette ↑  var utsikten.
Konserten var helt magisk! Han er utrolig dyktig og virker veldig takknemmelig =)

 

Noen flere som var på JB konserten? // I såfall, hvilken dag? 

funfacts om meg

Har tenkt på et sånt innlegg lengee! Men nå prøver jeg meg på det =)

 

Forventer kun det beste av meg selv. Helst innenfor karakterer og skole.

Jeg kan være utrolig sjenert. Sånn i forhold til å møte nye folk, eller treffe gamle bekjenter du ikke har snakket med på en stund. Med andre ord; kleint.

Liker ikke å grine foran folk. Men noen ganger må jeg. Blant annet når jeg får latterkrampe!

Jeg har verdens kleineste latterkramper. Jeg har tre forskjellige nivåer av latterkrampe: selve latterkrampen, prøve og få luft (strever), og tiden etterpå der jeg kan le av alt! Jeg kan se på en person og plutselig bryte ut i latter.

Drømmer om å bli journalist. Jaja, er ikke så flinkt til å skrive om mitt egent liv. Men artikler om et spesifkt emner! Jeg elsker å skrive! Skal søke på media og kommunikasjon. Begynner i tiende til høsten nå, så blir å søke om mindre enn et år! Det er helst media jeg har lyst å jobbe i; journalist, mediedesign, tv produsent. 

TIP (teknisk industiell produksjon) blir på andrevalget, og elektro blir på tredje. Jaaa, jeg kunne tenkt meg å gå TIP'en =) Kan tenke meg og bli oljeingenør og jobbe på oljeplattform. Og sånn i forhold til elektro, blir det nok IKT-ekspert. wow, skikkelig guttelinjer jeg tenkt meg ut på andre og tredjevalget, men jaja!

Spilte fotball i 3-4 år. Den siste kampen jeg spilte var på våren 2011. Den kampen endret hele livet mitt! Hvordan kunne jeg vite at jeg skulle bli slått hardt i magen for å så miste pusten, for å så bli påført en fotballskade?!

Har to tantunger, som jeg forguder! Noah Elìan ble født 31. Mars 2011, og Linnea ble født 4. Juni 2011. Faktisk når vi skulle dra for å se henne for første gang, hadde jeg hatt vondt i magen hele dagen. Etter mye kosing og snakking, fikk jeg et smerteanfall og måtte løpe på do. Som sagt; hater å grine foran folk. Heldigvis var vi allerede på sykehuset, så jeg ble lagt inn. Jippi, lengre besøkstid enn forventet =) Det var da de fant ut at jeg hadde gallestein (ligger i familien) og forsørret milt! Fjernet galleblæren 31. August 2011!

Gikk på sang i 4 år (eller mer?). Og jeg kunne ikke å synge. Jeg bare benektet hele greia.

Har to favorittserier: how i met your mother og ncis:los angelses.

Har hatt gode resultater dette semesteret. Siden skoleåret 2013 startet, har jeg hatt bare 6'ere og en 5'er, på prøver altså.

Er avhengig av hjerter og smileys! Føler at enhver samtale jeg har på mobil, facebook, chat blir så mye bedre med et søtt hjerte eller mange smileys =)  

  

Kjenner du deg igjen i noe ovenfor?

Les mer i arkivet » September 2014 » Juni 2014 » April 2014

ABOUT

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er en 17 år gammel jente fra en liten bygd kalt Vallersund. Jeg skal flytte til Trondheim i løpet av høsten 2014 i forbindelse med videre utdanning. Jeg elsker webdesign, og denne bloggen blir for det meste å handle om det og litt om min hverdag ♥

  • Kontakt: idajohanneb@hotmail.com
  • hits