Bakgrunn til pc

Shallois! ♥

 

I det siste har jeg blitt lei av den gamle bakgrunnen jeg brukte før. Selv om den var utrolig fin, blir man lei av ting etter en lengre periode. Den jeg hadde før, var fra auroramohn, og de er jo veeldig fine, men ble heller slik at jeg ordnet en selv.

Tenker å lage flere!  Er veldig fornøyd med resultatet. Vil også informere at dere kan godt bruke bakgrunnen om dere ønsker =)

Og et tips til dere som har vanlig pc: I stedet for å ha en rotete skrivebordsbakgrunn med mange forskjellige programmer spredd over alt, er mapper et lurt alternativ. Jeg deler opp de forskjellige programmene i mapper. Har tre mapper; arbeid, fritid og annet + søppelbøtte. Disse mappene ble denne gangen satt opp i høyre hjørne. Så til og med en vanlig pc kan se enkel og fin ut! 

Les mer i arkivet » September 2014 » Juni 2014 » April 2014

ABOUT

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er en 17 år gammel jente fra en liten bygd kalt Vallersund. Jeg skal flytte til Trondheim i løpet av høsten 2014 i forbindelse med videre utdanning. Jeg elsker webdesign, og denne bloggen blir for det meste å handle om det og litt om min hverdag ♥

  • Kontakt: idajohanneb@hotmail.com
  • hits